Klaar om jouw advertising skills naar een hoger level te tillen?

Schermafbeelding 2021-05-04 om 16.19.30

Waarom zou je alles zelf uitzoeken en uren tijd verspillen?

Adverteren is een vak apart, een vak waarin ik mezelf al 2 jaar verdiep. Ken je zelf niks van adverteren? Dan zit je niet op de juiste pagina en kan je beter hier terecht. Maar adverteer je zelf al, en zijn er enkele zaken die je nog niet zo goed snapt… Hoeveel budget moet je inzetten, wat werkt goed, is jouw funnel wel goed opgesteld,…  dan ben ik de komende 3 maanden graag jouw coach. De komende 3 maanden kan je bij mij terecht voor al jouw vragen rond advertising.

1-1 coaching, wat houdt het in?

1-1 coaching, voor wie is het niet?

Jouw advertentieskills hebben nog wat basis nodig, hiervoor kan je terecht bij mijn basiscursus die je desgewenst ook met coaching kan volgen. 

Weet je niet zo goed of deze 1-1 coaching het antwoord is op jouw vragen? Dan nodig ik jou graag uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. In dat gesprek gaan we dieper in op jouw noden en zoeken we samen uit of ik jou kan adviseren en op welke manier. 

Veelvoorkomende vragen

Al 5 jaar lang denk ik na over strategische keuzes die bedrijven kunnen maken op online marketingvlak. Ik heb een rugzakje met marketingervaring. Wat ik heb geleerd bij bedrijf A, kan ik meenemen in de implementatie bij bedrijf B. Ik weet welke soort content werkt bij welk publiek, welke advertenties je beter kan doen en waar je jouw geld beter niet aan spendeert. Mijn doel is om jou als doe-het-zelf-ondernemer te ondersteunen. 

Mijn missie is ondernemers helpen en hier 100% transparant in zijn. Ik wil de doe-het-zelf-ondernemer ondersteunen en niet zomaar een taak uit handen nemen. Het is belangrijk dat je ook zelf goed weet wat er gebeurt, ook voor mocht je in de toekomst samenwerken met personeelsleden.

Dat kan zeker, ik kan jou zowel op afspraak op een fysieke locatie als online enkele uren begeleiden. Ik kan jou bijvoorbeeld one-on-one leren hoe je adverteert, of ik kan jou bijvoorbeeld helpen bij het opstellen van een concreet zichtbaarheidsplan. Dit is uiteraard gepersonaliseerd. Stuur me hierover een vrijblijvend mailtje!

Ik begrijp jouw angst. Maar jouw dienst of product mag nog zo goed zijn, als niemand van jouw bestaan af weet ben je daar niks mee. En wat is vandaag, in 2022 de meest voordelige manier van marketing voeren? Juist ja, online zichtbaar zijn! 

Niets moet uiteraard 😉 Maar ik probeer je toch even te overtuigen. Ik heb een Master communicatiewetenschappen-journalistiek op zak. Dit gecombineerd met een bachelor communicatiemanagement zorgt voor een perfecte balans. Bijleren is wat ik het liefste doe, dus ondertussen heb ik ook een Diploma grafisch vormgever op zak. Als kers op de taart mag ik mezelf ook Facebook Certified Marketing professional noemen! Je zal me nooit horen zeggen dat diploma’s een maatstaf zijn, ervaring eerder wel. Ik werk momenteel al 5 jaar als marketeer voor verschillende bedrijven. Meer over mezelf lees je hier