Canva voor ondernemers

Ben je soms wel een beetje jaloers op die mooie Instagramfeed van jouw concullega? Of ben je het kotsbeu om voor elke kleine grafische opdracht een graficus in te schakelen? I got you! Canva to the rescue! Met de cursus Canva voor ondernemers leer je zelf content maken in een vingerknip. 

PS. Ook als niet ondernemer is deze cursus geschikt om met Canva te leren werken.  

Over Canva

Canva is een grafisch programma waarbij je heel eenvoudig visuals kan creëren volgens een drag en dropsysteem. Geen inspiratie? Geen probleem, Canva heeft een geweldige bibliotheek waarin je inspiratie kan opdoen. Begrijp me niet verkeerd… Een grafisch vormgever blijft een enorme meerwaarde voor het creeëren van een huisstijl, uniek logo,… Maar voor social mediavisuals, nieuwsbriefafbeeldingen, mockups,… Is het toch wel handig als je zelf even snel aan de slag kan! 

Voor wie is deze cursus? Voor ondernemers!

De cursus Canva voor ondernemers is geschikt voor elke doe-het-zelf-ondernemer in de breedste zin van het woord. Of je nu kapster, schoonheidsspecialiste, influencer, marketeer, makelaar,.. bent, het maakt niet uit! Canva helpt jou bij het uitstralen van de identiteit van jouw bedrijf. Misschien werden er al fundamenten gelegd door een grafisch vormgever, maar het is aan jou om ervoor te zorgen dat wat er op jouw sociale mediakanalen verschijnt, in lijn ligt met jouw branding. En zeg nu zelf, hoe eenvoudig is het om even snel zelf een visual te kunnen creëeren waar je tevreden over bent? Geen uren scrollen, maar met een concreet idee aan de slag gaan. Na deze cursus maak je je sociale media-afbeeldingen, nieuwsbriefafbeeldingen, omslagfoto’s, story’s,… gewoon zelf! Ik durf zelfs meer zeggen… je zal er tevreden over zijn!

Al helemaal overtuigd? Terecht! Klik snel op onderstaande knop! 

Je bent creatiever dan je denkt!

Cursus Canva voor ondernemers: Wat zal je leren?

mockups maken met canca

De cursus Canva voor ondernemers, is niet zomaar een ‘Canva cursus’, in deze cursus zien we Canva als dé tool die jou zal helpen bij jouw online zichtbaarheid. 

Praktische informatie

Of je nu Canva Pro hebt of niet, je kan sowieso volgen. Wanneer je geen Canva Pro hebt zal je bepaalde zaken niet kunnen doen. Via deze link* kan je Canva Pro 30 dagen gratis proberen en kan je dus wel alles perfect meevolgen. Wil je gratis proberen? Wacht dan misschien best tot 18 augustus.  Het is de ideale manier om te ontdekken of Canva Pro een meerwaarde is voor jou! 

De cursus wordt gehost in het cursusplatform Thinkific. Je krijgt van mij 6 maanden toegang tot de cursus. Nooit eerder heb ik iemand uit één van mijn cursussen gegooid na 6 maand, maar ik plak er graag een termijn op zodat je ermee aan de slag gaat! Het cursusmateriaal bestaat uit een afwisseling van video’s, slides en tekst. Het handigste is dat je zelf de theorie in de praktijk brengt tijdens het volgen van de cursus. 

Wil je graag al een eerste indruk van enkele Canvatips? Via de #canvametaurelie kan je op Instagram al enkele tips terugvinden, maar dit is slechts een fractie van wat je allemaal met Canva kan. 

Samengevat

Start:Wanneer je maar wilt!

Platform: Thinkific – persoonlijke leeromgeving met wachtwoord. Je voortgang wordt bijgehouden.

Betalend of niet: Je kan starten met de gratis versie van Canva. De gratis trial van Canva Pro kan heel handig zijn.*

Toegang tot de cursus: 6 maanden – Ruim voldoende om Canva echt goed onder de knie te krijgen

 

Hoeveel kost het?

De cursus kost €47,99 incl. BTW. Ik weet het… een koopje! Voor die prijs krijg je:

Canva voor ondernemers

€47,99

Nog niet overtuigd? Bekijk een preview!

Zoveel cursussen in omloop! Ik begrijp dat je twijfelt! Ik neem graag jouw twijfels weg met een kleine demo van de cursus. Zo kan je jouw zuurverdiende centjes uitgeven aan iets waar je volledig achterstaat! 

Veelvoorkomende vragen

Kan zeker, Canva leren is geen rocket science! Maar dit is geen kant-en-klare Canva cursus. Dit is een cursus waarin je Canva leert gebruiken als attribuut voor jouw online zichtbaarheid. Je leert dus visuals maken waarmee je scoort!  

Als je het budget hebt om voor elke visual een grafisch vormgever in te schakelen, go with it! Maar dan is er nog tijd waar je rekening mee moet houden… Stel je hebt snel snel een visual nodig voor op je sociale media, dan is het toch handig dat je – met respect voor je branding – snel zelf aan de slag kan? 

Al 5 jaar lang denk ik na over strategische keuzes die bedrijven kunnen maken op online marketingvlak. Ik heb een rugzakje met marketingervaring. Wat ik heb geleerd bij bedrijf A, kan ik meenemen in de implementatie bij bedrijf B. Ik weet welke soort content werkt bij welk publiek, welke visuals goed scoren op sociale media,…. Mijn doel is om jou als doe-het-zelf-ondernemer te ondersteunen. 

Dat kan zeker, ik kan jou zowel op afspraak op een fysieke locatie als online enkele uren begeleiden. Ik kan jou bijvoorbeeld one-on-one leren hoe je je online zichtbaarheid kan optimaliseren, of ik kan jou bijvoorbeeld helpen bij het opstellen van een concreet zichtbaarheidsplan. Dit is uiteraard gepersonaliseerd. Stuur me hierover een vrijblijvend mailtje!

Ik begrijp jouw angst. Maar jouw dienst of product mag nog zo goed zijn, als niemand van jouw bestaan af weet ben je daar niks mee. En wat is vandaag, in 2021 de meest voordelige manier van marketing voeren? Juist ja, online zichtbaar zijn! 

Niets moet uiteraard 😉 Maar ik probeer je toch even te overtuigen. Ik heb een Master communicatiewetenschappen-journalistiek op zak. Dit gecombineerd met een bachelor communicatiemanagement zorgt voor een perfecte balans. Bijleren is wat ik het liefste doe, dus ondertussen heb ik ook een Diploma grafisch vormgever op zak. Je zal me nooit horen zeggen dat diploma’s een maatstaf zijn, ervaring eerder wel. Ik werk momenteel al 5 jaar als marketeer voor verschillende bedrijven. Meer over mezelf lees je hier

Nee! Een groot deel van de dingen kan je ook zonder Canva Pro, in de cursus geef ik mee welke zaken enkel in Canva Pro kunnen. Maar het kan wel handig zijn om de proefversie van Canva Pro te starten, zo kan je de cursus optimaal volgen! Via deze link kan je 30 dagen gratis proberen! 

PS: Ik ben Canva Partner, als je via deze link registreert ontvang ik misschien een kleine  commissie. 

*Ik ben partner van Canva, als je via mijn link registreert ontvang ik mogelijks een kleine commissie.