Audit van Facebook en Instagram advertenties

De basis van adverteren op Facebook en Instagram, heb je onder de knie. Maar… die advertentieresultaten zijn toch niet helemaal wat het zou moeten zijn! Je wilt het zelf blijven doen maar je zou toch wat advies kunnen gebruiken over eventuele optimalisaties. Misschien staan je doelgroepen ook nog niet helemaal op punt én misschien is het voor jou interessant om eens te testen met een Instant Experience maar weet je helemaal niet hoe dat werkt! 

Geen probleem! Al deze zaken (én nog veel meer), worden uitgeklaard in de audit + coaching call. Ik help jou specifiek met datgene waar jij problemen mee ervaart binnen het domein van adverteren op Facebook en Instagram. 

Ben je echt een complete leek in adverteren? Dan is de cursus Adverteren kan je leren wellicht meer iets voor jou! 

Hoe gaat zo'n audit in z'n werk?

STAP 1: Indien gewenst houden we eerst een kennismakingsgesprek. Zo’n gesprek boek je hier! 

STAP 2: In dat gesprek bespreken we wat jij zoal weet over adverteren. Hoe ver jouw ervaring reikt… Hoe jouw resultaten eruit zien… We bekijken of zo een audit wel iets voor jou is! 

STAP 3: Je geeft me toegang geeft tot jouw bussinessmanager (geen nood, ik leg je uitvoerig uit hoe!).

STAP 4: Daarna doe ik een  audit van de huidige set-up van jouw advertenties en bezorg ik jou een lijst van optimalisaties die ik aanraad. Je krijgt deze lijst voor onze call. 

STAP 5: We bespreken de optimalisaties tijdens de call (Duurt +- Anderhalf uur). Jij krijgt de kans om vragen te stellen over topics waar je nog kennis over ontbreekt. 

STAP 6: Na uitvoering van de optimalisaties doe ik desgewenst nog een check-up. Je krijgt ondertussen ook de kans om verder vragen te stellen per mail. 

STAP 7: Na 1 week check ik het verloop van je ads en geef ik mee welke optimalisaties ik zou uitvoeren (slechtlopende ads uitzetten, meer budget voor goede ads,…)

STAP 8: Nadat de ads een tweetal weken hebben gelopen kunnen we als je dat wenst de rapportage samen bekijken

Hoeveel kost zo een audit?

  1. Audit + lijst met optimalisaties die jezelf kan uitvoeren
  2. Call waarin we de optimalisaties bespreken
  3. Mogelijkheid tot vragen per mail na de call inclusief. Ik check de aanpassingen nadien nog eens indien je dat wenst.


€349 excl. BTW

Kennis maken?

Weet je niet goed hoe adverteren nu een plaats kan vinden binnen jouw organisatie? We zoeken het samen uit in een gratis én 100% vrijblijvend kennismakingsgesprek.

    Ik respecteer jouw privacy, dit is geen inschrijving op een nieuwsbrief