Zelf leren Adverteren op Facebook en Instagram

Heb jij...

Waarom je moet adverteren op Facebook en Instagram

Vink jij minstens één van bovenstaande punten af? Dan is adverteren op Facebook én/of Instagram echt iets voor jou! Nog niet overtuigd? Lees vooral verder! Ben je eerder op zoek naar iemand die adverteren op Facebook en Instagram uit handen neemt, klik dan hier

Wist je dat...

Strategie sociale media

Facebook geeft voorrang aan mensen die betalen om gezien te worden en wil dus duidelijk geld verdienen aan jou! Maar gelukkig kan jij ook éxtra omzet genereren dankzij Facebook! Klaar om hiermee aan de slag te gaan? Adverteren kan je leren! Maar enkele tips & tricks om geen geld in de vuilbak te gooien zijn noodzakelijk. Daarom is het gunstig om een cursus (én coaching) te volgen van iemand die campagnes beheerde van +30 bedrijven. 

Oké, maar hoe start je met adverteren op Facebook én Instagram?

Ondertussen ben je helemaal overtuigd dat adverteren op Facebook en Instagram iets goed is voor je zaak, kan niet anders! Maar hoe begin je er nu precies aan? Ik vertel jou alvast één ding. Blijf van die ‘promoten’ knop. Die bezorgt jou geen optimaal resultaat. Heel veel mensen komen in de verleiding om snel snel een bericht te promoten op Instagram of Facebook. Als je hier goede resultaten mee haalt, weet dan dat het via advertentiebeheer nog zoveel keer beter kan. In deze video leg ik uitgebreid uit waarom je beter van die promotenknop blijft! 

… Maar hoe moet het dan wel? 

 1. Zorg ervoor dat de basis goed zit en dat jouw (toekomstige) volger/liker de nodige informatie kan vinden op jouw pagina (website, openingsuren,…)
 2. Maak een Facebook Businessmanageraccount!
 3. Creëer een advertentieaccount en maak advertenties met dé juiste copy, afbeelding en aanzetten tot actie!
 4. (Installeer de Facebookpixel – of laat deze installeren)
 5. Maak interessante doelgroepen
 6. Denk na over je advertentiefunnel
 7. Maak een aantrekkelijke visual en goede advertentietekst
 8. Analyseer jouw resultaten 
 9. Optimaliseer jouw advertenties! 
Kort door de bocht… ik weet het! Maar deze topics bespreken we 1 voor 1 in de cursus Adverteren kan je leren. Voor de volledige inhoudstafel kan je hier terecht! De cursus ‘adverteren kan je leren’ begeleidt jou stap voor stap doorheen het volledige proces! Ik mag mezelf Facebook Certified Partner noemen, én ik beeherde al campagnes voor een 50-tal bedrijven, dus je kan me vertrouwen! 😉 
 

Voor wie is deze cursus geschikt?

Elke ondernemer die niet voldoende budget heeft om advertenties uit te besteden en hier zelf de touwtjes in handen wil nemen. Elke ondernemer die méér wil verkopen met een berekend budget.

OF

Elke ondernemer die zijn advertenties uitbesteedt maar toch graag beter wil begrijpen wat er achter de schermen gebeurt. Voor elke ondernemer die een groot budget uitgeeft aan agencies maar niet weet wat er precies gebeurt.

Wil je helemaal op eigen houtje aan de slag? Prima! Toch liever wat meer begeleiding? Ook dat is perfect mogelijk. 

Wat zal je leren?

Adverteren kan je leren!
 • De basics van adverteren via Facebook én Instagram!
 • Hoe je een businessmanager en advertentieaccount opzet
 • Gebruik van advertentiebeheer én ook zelf een succesvolle advertentie opzetten
 • Efficiënt inzetten van Facebookadvertenties (vanaf 3euro/dag)
 • Goede advertentieteksten en bijhorende visuals maken
 • Begrijpen wat de essentie is van adverteren op Facebook én Instagram
 • Welke advertentie kan je best inzetten om jouw doelgroep te bereiken?
 • Jouw huidige websitebezoekers volgen met advertenties van jouw bedrijf
 • Een advertentiefunnel opzetten waarbij je jouw potentiële klant door verschillende campagnes loodst.
 • Inzicht krijgen in verschillende visuele mogelijkheden van Facebook Advertenties
 • Analyseren van de resultaten van jouw campagne

Praktische informatie

Wat na aankoop: Je koopt de cursus én krijgt hierna 6 maand toegang tot een digitale leeromgeving (platform Thinkific). De training is hands on! Idealiter werk je mee op het tempo van de cursus. Je ontvangt onmiddellijk een mailtje met gegevens die je nodig hebt om in te loggen. Jouw voortgang wordt bijgehouden. 

Begeleiding: In het platform heb je de mogelijkheid om bij elke module vragen te stellen. Wens je extra begeleiding dan kan je een coaching call inboeken tegen betaling. Wens je de cursus te volgen met inbegrepen coaching? Dan ben ik voor een periode van 3 maand jouw advertising coach. Gedurende een periode van 3 maanden mag je mij mailen met jouw prangende vragen. Bovendien krijg je 3 keer 45 minuten één-op-één begeleiding. Resultaat? Jij hebt adverteren 100% onder de knie en adverteert met een set-up zoals een marketeer dat zou doen. 

Investering: €599 excl BTW. 

Demo: Ben je benieuwd hoe het leerplatform eruit ziet? Bekijk hier een demo!

Welke formule past best bij mij?

DIY

Gedisciplineerde ondernemer die op eigen houtje wenst bij te leren
189 Excl. BTW
 • 6 maanden toegang
 • Persoonlijke begeleiding in Thinkific
 • Leer adverteren van A tot Z
 • Krijg volledig advertentiebeheer onder de knie
 • Meer dan 50 cursisten gingen jou al voor
 • ...

DIY Cursus + Persoonlijke coaching

Voor de drukbezette ondernemer die nood heeft aan opvolging en begeleiding
599 Excl. BTW
 • 6 maanden toegang / 3 maand intensieve 1-1 begeleiding
 • Persoonlijke begeleiding per mail en via Notion
 • Krijg volledig advertentiebeheer onder de knie
 • Meer dan 10 cursisten gingen jou al voor
 • 3 x 45 minuten persoonlijke begeleiding in een 1-1 online meeting
 • Resultaat na 3 maanden: een professionele advertentie set-up​
Populair

PS. Dit is voor jou een bedrijfskost die aftrekbaar is, heb je al in jouw bedrijf geïnvesteerd dit kwartaal/jaar? 
(Betalen mogelijk met Paypal, Visa/Mastercard en Bancontact.) 

Is de kost voor jou te zwaar? Er is ook de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Dit kan je gemakkelijk aanduiden op de betaalpagina.

Mijn expertise

Misschien wil je wel weten waarom je me moet vertrouwen…. Zelf beheer ik momenteel succesvol campagnes voor verschillende bedrijven uit diverse sectoren. Al 4 jaar ben ik professioneel aan de slag als digital marketeer, inmiddels heb ik meer dan 100 bedrijven geholpen met hun advertenties. Naast mijn master en bachelordiploma’s kan ik me ook Facebook Certified Partner noemen. 

Mijn missie is om ondernemers de handvatten aan te reiken om het zelf te doen, of om de basis te begrijpen wanneer ze advertenties inzetten. Te veel ondernemers blijven met een bedot gevoel achter wanneer ze inzetten op Facebook en Instagram Ads. Ook bemerkte ik dat bestaande cursussen te hard ingingen op details, waardoor jij als ondernemer te vaak overweldigd en verward achterblijft. Ik geloof dat jij als ondernemer vooral moet blijven focussen op waar je goed in bent. Vandaar beperk ik me in deze cursus tot datgene wat je echt moet weten om succes te boeken. Dure marketingtermen laat ik met veel plezier achterwege! 

 

Een 100% kans op slagen ga ik je niet geven. Ik geloof dat advertenties inzetten een goede actie is voor 90% van de bedrijven. Twijfel je? Stuur een mailtje naar hallo@aurelieanciaux.be, ik beloof je mijn eerlijke mening te geven

 

Wat anderen zeggen...

(Bron: Google My Business)