Adverteren op Facebook en/of Instagram

Jouw concurrent adverteert momenteel op Facebook en Instagram, waarom doe jij dat nog niet? Deze manier van adverteren biedt tal van mogelijkheden en is dan nog eens heel budgetvriendelijk in vergelijking met andere marketingkanalen. Laat mij jou helpen! Hou je liever zelf de touwtjes in handen? Ook hierbij kan ik jou helpen, ik kan jou stap voor stap begeleiden in de wondere wereld van Facebook/Instagram advertenties. 

 

Strategie sociale media

Wist je dat…

Hoe kan ik jou helpen met adverteren op Facebook en/of Instagram?

Adverteren op Facebook en Instagram

Is het jou nog niet duidelijk wat je precies wilt? Zelf leren adverteren op Facebook en Instagram of toch uitbesteden? Boek een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit zal niet meer dan 30 minuten van jouw tijd innemen. 

Hoeveel kost het om advertenties uit te besteden?

Transparantie is key! Daarom bied ik hieronder enkele vaste pakketten aan om aan te tonen wat je kan verwachten voor een bepaald budget. Heb je een webshop? Dan kan je bij mij terecht vanaf 600 euro budget per maand (advertentiekost+beheerkost). 

 Minder budget? Dan raad ik je aan om het zelf te leren, je wilt bijvoorbeeld niet meer betalen om je advertentie te beheren dan het effectieve budget dat je zal gebruiken om jouw advertenties te pushen.  

Eenmalige campagne

Perfect voor de lokale winkelier of webshophouder
149 Excl. BTW - Maandelijks
 • 1 campagne
 • Tot 3 verschillende advertenties
 • Originele advertentieteksten
 • Strategie op maat
 • Maandelijkse rapportage
 • Vanaf €100 advertentiebudget

Medium webshoppakket

Perfect voor de lokale winkelier of webshophouder
299 Excl. BTW - Maandelijks
 • 2 tot 3 campagnes
 • Tot 10 verschillende advertenties
 • Originele advertentieteksten
 • Strategie op maat
 • Maandelijkse rapportage
 • Vanaf €300 advertentiebudget
Populair

Large Shoppingpakket

Perfect voor de lokale winkelier of webshophouder
399 Excl. BTW - Maandelijks
 • 3 tot 6 campagnes
 • Tot 15 verschillende advertenties
 • Originele advertentieteksten
 • Strategie op maat
 • Maandelijkse rapportage
 • Vanaf €400 advertentiebudget
Populair

*Prijs exclusief advertentiebudget en istallatie ( installatie van de pixel, opstart van de businessmanager en het advertentieaccount). Bij opstart wordt een set-up fee gerekend van 130 euro excl. BTW. De pixel wordt getest (niet geïnstalleerd), gebeurtenissen worden gecontroleerd,… Deze kunnen wel opgezet worden mits meerkost. Bij aanvang van een abonnement wordt een set-up fee  bijgerekend voor het uitwerken van de strategie (afhankelijk van de complexiteit van de campagnes). Voor creatie van visuals wordt een vaste fee van respectievelijk 79 of 99 excl. BTW gerekend. Een samenwerking kan beëindigd worden met een vooropzeg van 4 weken. De prijzen hierboven zijn vanafprijzen, bij ingewikkelde structuren kan hier van afgeweken worden. 

Uiteraard is een samenwerking op maat ook mogelijk. Weet je nog niet goed wat je precies wil doen? Maak gerust een vrijblijvende afspraak, we geraken er vast wel uit! Kennismakingsgesprekken zijn altijd 100% vrijblijvend. 

Advertenties beheren is maatwerk. Afhankelijk van hoe diep jij wenst te gaan passen we ons tarief aan. Vraag meer info via onderstaande link en we bezorgen jou een geheel vrijblijvende offerte op maat. 

Je kan kiezen voor de opstart van jouw campagne, het onderhoud of allebei!

 

Allereerst bezorg ik jou een intake vragenlijst om inzicht te krijgen in jouw doelstellingen. We overleggen wat je wenst te bereiken met jouw advertentie(s), wil je één campagne opzetten of verschillende? Ga je ineens voor een lange termijn campagne of wil je gewoon een korte actie extra in de kijker zetten? Misschien wil je gewoon meer bezoeken aan jouw fysieke locatie? Wat is het advertentiebudget dat je wenst te spenderen? Wie wil je bereiken? Wie is jouw doelgroep? 

Daarna bekijk ik jouw merk, onderzoek ik wie jouw doelgroep is en werk ik een strategie uit die ik jou per mail bezorg. Deze strategie zet ik om in campagne(s) en advertentie(s). Originele, creatieve advertenties met wervende bijschriften en visuals die matchen met je huisstijl eventueel zelfs geanimeerd- krijg je er gratis bij ;)!

Wanneer de campagne start volg ik nauwgezet de resultaten op en stuur ik bij waar nodig. Wanneer ik zie dat we er niet uithalen wat moet, dan zal ik ook op tijd aan de alarmbel trekken en jou op de hoogte brengen. We willen niet dat jouw advertentiebudget zomaar verloren gaat. 

Aan het einde van de maand of het einde van de advertentieperiode bezorg ik jou een rapportje met de behaalde resultaten. 

Paginabeheer: wij reageren niet op berichten en dergelijke. ‘Actief zijn’ laten we graag aan jou over 😉
Implementatie van de Facebookpixe, ik kan je hier gerust info over geven maa
Opzetten advertentie account: (kan wel als extra).
Het werkelijke advertentiebudget

Mijn missie is ondernemers helpen en hier 100% transparant in zijn. Ik wil de doe-het-zelf-ondernemer ondersteunen en niet zomaar een taak uit handen nemen. Het is belangrijk dat je ook zelf goed weet wat er gebeurt, ook voor mocht je in de toekomst samenwerken met personeelsleden.

Ik begrijp jouw angst. Maar jouw dienst of product mag nog zo goed zijn, als niemand van jouw bestaan af weet ben je daar niks mee. En wat is vandaag, in 2021 de meest voordelige manier van marketing voeren? Juist ja, online zichtbaar zijn! 

Niets moet uiteraard 😉 Maar ik probeer je toch even te overtuigen. Ik heb een Master communicatiewetenschappen-journalistiek op zak. Dit gecombineerd met een bachelor communicatiemanagement zorgt voor een perfecte balans. Bijleren is wat ik het liefste doe, dus ondertussen heb ik ook een Diploma grafisch vormgever op zak. Als kers op de taart mag ik mezelf ook Facebook Certified Marketing professional noemen! Je zal me nooit horen zeggen dat diploma’s een maatstaf zijn, ervaring eerder wel. Ik werk momenteel al 5 jaar als marketeer voor verschillende bedrijven. Meer over mezelf lees je hier

Hou je liever zelf de touwtjes in handen? Ook hierbij kan ik jou helpen, ik kan jou stap voor stap begeleiden in de wondere wereld van Facebook/Instagram advertenties. I