Wie is Aurelie?

Aurelie Anciaux

Hi, ik ben Aurelie! Ik wil én kan jou als lokale, gemotiveerde ondernemer ondersteunen met jouw online zichtbaarheid! Online zijn is namelijk belangrijker dan ooit. 

4 jaar lang werkte ik in loondienst als marketeer. Mijn specialisaties zijn affiliate marketing, commercieel schrijven en sociale media in de brede zin van het woord! Nu heb ik ervoor gekozen om me op dat laatste te focussen. Sociale media.

Een lange tijd werkte ik voor een groot bedrijf waar ik verschillende klantenaccounts managede. Maar ik wou ‘the bigger picture’ zien dus besloot ik om bij een merk te gaan werken. En daar miste ik de verscheidenheid van het aantal bedrijven waarvoor ik werkte. Dus de beslissing werd snel gemaakt… Net voor de coronacrisis besliste ik dat ik meerdere bedrijven wou ondersteunen op marketingvlak, en dat gebeurde! 

 

'Het is niet omdat je het zelf doet, dat je het niet goed kan doen'

Ik wil er zijn voor de lokale ondernemer die alles zelf moet doen. Ja, voor jou! Jij die alles zelf doet, een beetje sociale media, misschien ook wel eens pakjes verzenden. Soms een beetje boekhouding en misschien ook wel nu en dan wat HR. Jou wil ik ondersteunen met mijn diensten. Waarom? Marketing wordt zo vaak onderschat. Goede marketing kan het verschil maken, daar ben ik rotsvast van overtuigd. Jouw product mag nog het beste zijn, jouw dienst de meest kwalitatieve. Als je niet luid genoeg roept, dan hoort niemand je. En als jouw doelgroep niet weet dat je bestaat, kan je niet gevonden worden. 

Jou als doe-het-zelf-ondernemer ondersteunen, dat is wat ik wil. En nee, ik wil geen marketeer van jou maken. Jouw focus moet liggen op wat je doet/verkoopt/creëert. Marketing is een (noodzakelijke) bijzaak die ik voor jou zo eenvoudig én kwalitatief mogelijk wil maken. Dit aan de hand van cursussen en strategische begeleiding.